0745840735

Despre noi

Cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul construcțiilor, alături de pasiune și dorința de a oferi calitate clienților, am clădit în anul 2007 compania noastră. Am pornit totul ca un business mic, de familie, și ne-am dorit să construim case durabile, plăcut estetice, care să-și întâmpine viitori locuitori cu multă căldură, siguranță și să le ofere starea de bine de care au nevoie.

Ai viziunea casei perfecte și vrei să-i dăm contur împreună?

0745-840-735

0745-840-735

În prezent, suntem o echipă formată din 27 de persoane. Echipă care împărtășește aceleași valori și principii, care depune efort și pasiune în fiecare casă pe care o construiește. Principala noastră experiență constă în construcția de case și structuri de acoperiș din lemn. Cu timpul, aria noastră de activitate s-a extins și către alte domenii conexe. Acum, pe lângă acestea, oferta noastră de servicii și produse cuprinde și uși de interior, ferestre, mobilier de grădină, dar și cherestea disponibilă pentru vânzare.

Respectăm viziunea ta

 

Respectăm fiecare client în parte, fie că provine din mediul privat sau mediul public. Nevoile și dorințele lor reprezintă pentru noi elementele care dictează întregul proces, de la proiectare și până la finisaje. Mai mult decât o casă, oferim o experiență personalizată. Fiecare opinie a clientului contează și ne ajută să ajungem la rezultatul dorit.

Pe lângă o casă, clădim viitorul familiilor care aleg să lucreze cu echipa noastră. Respectăm mereu termenele stabilite de finalizare și oferim prețuri competitive. Acestea sunt stabilite bineînțeles, în armonie cu raportul calității de care vă bucurați în final. Seriozitatea este un alt punct important care ne caracterizează și care, vă oferă siguranță.  Odată finalizată, casa voastră este pregătită de a găzdui cele mai frumoase amintiri pentru familia ta.

Case cu tradiție

 

Respectăm tradiția caselor secuiești, însă suntem deschiși către posibilitățile și cerințele tehnologiei moderne, astfel că am decis să îmbinăm aceste două concepte și să oferim produse complete și complexe, acordate timpurilor noastre.

Cele mai solicitate produse le reprezintă casele din lemn, construite conform celor mai recente standarde. Economisirea energiei este principalul considerent. Grija față de mediu, dar și față de bugetul nostru și de stilul de viață pe care clienții noștri și-l doresc, ne-au direcționat focusul spre a oferi aceste case care răspund cu promptitudine tuturor nevoilor. Deși în prezent, mare parte din casele noastre sunt vândute în străinătate (Franța, Olanda), vă asigurăm că onorăm comenzi și pe tărâmul țării noastre. Casele noastre complimentează cel mai frumos cu peisajele verzi și proaspete de munte. Dar, la fel de bine se integrează și într-un oraș dinamic, unde simți nevoie de un stil de viață diferit.

Ca material predominant pentru construcții folosit de noi este molidul. Crește în munții vulcanici din Harghita și, datorită compoziției sale structurale – capacitate portantă, durabilitate, izolație, aspect estetic – , poate fi folosit atât ca și cadru structural, cât și pentru placarea exterioară și interioară a caselor din lemn.

Despre noi,  vă spunem că ne dedicăm experiența în a satisface toate cerințele actuale. Astfel că suntem în pas mereu cu ultimele tehnologii, păstrând totodată tradiția caselor secuiești, clădite din grinzi de lemn.

Atât despre noi, acum e timpul să vorbim despre voi. Despre casa și viitorul vostru fericit. Contactează-ne pentru o ofertă personalizată.

Ai viziunea casei perfecte și vrei să-i dăm contur împreună?

0745-840-735

0745-840-735