Termeni si conditii


DEFINITII SI TERMENI

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii.

  1. FARKAS CONSTRUCT SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. 

Farkasconstruct.ro este denumirea comerciala FARKAS CONSTRUCT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Adresa: com. Ciumani, STR KOZEPLAB NR.1275, Judetul Harghita, Romania, C.I.F. RO22445638, Nr. O.R.C./an: J19/877/2007.

 

Copyright

Intregul continut al acestui site www.farkasconstruct.ro - imagini, texte, elemente de grafica web si alte date - este proprietatea FARKAS CONSTRUCT SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul FARKAS CONSTRUCT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de FARKAS CONSTRUCT SRL. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor.

FARKAS CONSTRUCT SRL. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Greseli de editare

Desi se depun, in mod constant, eforturi pentru publicarea corecta a informatiilor, actualizarea regulata a site-ului si corectarea erorilor, oricand este posibil sa existe informatii incorecte in site. Prezenta produselor pe site nu garanteaza existenta lor in stoc. Website-ul farkasconstruct.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra continutului site-ului in orice moment, inclusiv asupra specificatiilor si a disponibilitatii produselor. In cazul in care o comanda plasata online contine o astfel de eroare, clientul va fi contactat, iar comanda va fi anulata.

Conditii legale

www.farkasconstruct.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.farkasconstruct.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre FARKAS CONSTRUCT SRL. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Conditii de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din utilizarea site-ului www.farkasconstruct.ro.

A sütik segítenek a jobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal használatával megerősíti, hogy elfogadja a farkasconstruct.ro általi használatát. Igen Adatvédelmi irányelvek