A FARKAS-CONSTRUCT K.F.T. és Ön otthonra lel.

Már több mint 40 éve, hogy az építőiparban dolgozunk, és az eddig összegyűjtött rengeteg tapasztalattal a hátunk mögött cégünket 2007-ben alapítottuk. Legtöbb tapasztalatunk a faház építésben és tetőszerkezetek kivitelezésében van. A legnagyobb igény a faházak iránt van, amelyeket a legújabb követelmények szerint építünk, azaz az energiatakarékosság a legfőbb szempont. A legtöbb házat külföldön értékesítjük, de a belföldi megrendelésnek is eleget teszünk.

A felhasznált alapanyagok között a Hargita vulkanikus hegységeiben növekvő lucfenyő a domináns, amely a szerkezeti felépítésének köszönhetően (teherbíró-képesség, tartósság, szigetelés, esztétikai megjelenés) egyaránt alkothatja a faházak szerkezeti vázát, külső és belső burkolatát.


Célunk a minőség, a megbízhatóság minden megrendelő felé.

Miért minket válasszon?

Faházakat gyártunk a megrendelő tervei alapján. Számunkra fontos a kliens elégedettsége, ezért mindig a megrendelő álmait igyekszünk megvalósítani

Garantáljuk a mesterfokon elvégzett, időben elkészített minőségi munkát.

Vállaljuk családi házak, hétvégi házak, vendéglátó egységek kivitelezését szerkezet-, illetve kulcsrakész állapotban.

Munkálatainkra minden esetben garanciát vállalunk.

Cégünk a hagyományos erdélyi székely gerendaház és rönkház építési tapasztalatait megtartva és az újonnan kialakult faépítési technológiákat ötvözve kíván megfelelni a korszerű követelményeknek.

A gerenda házak 7,9,11,14,16 cm vastag gerendából készülnek, ragasztott illetve nem ragasztott kivitelben, a sarkokon gerezdelve. Belülről a vázszerkezetbe 10,15,20 cm vastag különféle hőszigetelést teszünk 16-20 mm lambériával burkolva.

Legkelendőbb házaink a 15x15 cm keresztmetszetű vázszerkezetes faházak, amelyek külső falszerkezeteit 20-30 cm vastagágú szigetelőanyagokkal látjuk el.
Belső burkolatként különböző vastagságú lambériát, gipszkartont szerelünk.
Külső burkolatként szintén különböző vastagságú és fa-fajú lambériát, illetve különböző szigetelőanyagra felhordott nemesvakolatot teszünk.

A sütik segítenek a jobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal használatával megerősíti, hogy elfogadja a farkasconstruct.ro általi használatát. Igen Adatvédelmi irányelvek