0745840735

Rólunk

Felépítettük családunk álmát, hogy tökéletes otthont ajánljunk az Ön családja számára.

A fenntartható, szép és egészséges ház megalkotása mellett, amelynek terén tovább szeretnénk harmonikusan fejlődni, családunk felépítette a Farkas Construct vállalkozást is, amely ma a modern családoknak segíti megvalósítani álmait a tökéletes életről. Tevékenységünket a faházak építése határozza meg. Az általunk kínált termékekben és szolgáltatásokban megőriztük a fagerendából tervezett székely házak hagyományát, de hozzátettük napjaink napjaink vívmányát, a modern technológiákat.

Ügyfeleinket szolgálja az esztétikus, minőségi és energiakímélő, az aktuális igényekhez igazodó házkonstrukció.

terase din lemn
terase din lemn

241

elkészített
projekt
Termékek

Több, mint egy ház, családod álmait építjük fel

Szolgáltatásaink és termékeink minden igényt kielégítenek egy komplett otthon szükségleteit illetően

Elképzelted a tökéletes házat, és szeretnéd, ha mi formába öntenénk?

0745-840-735

0745-840-735

Szolgáltatásaink

MIÉRT JÓ VELÜNK DOLGOZNI?

Meggyőzheti önt ezen a téren szerzett 40-éves tapasztalatunk, és sok más előny is, amit ajánlani tudunk.

Környezetbarát épületek

Szem előtt tartjuk a család javát, de a minket körülvevő környezetre is gondolunk. Így a faházak rendelkeznek a jelenleg elérhető legkisebb CO2-lábnyommal, azért, hogy a természet a lehető legkevésbé sérüljön.

Hatékonyság

Tudjuk, hogy minden család életében az idő a legfontosab tényező, ezért előregyártott elemekkel dolgozunk, amelyek segítségével gyors és precíz konstrukciókat készíthetünk, anélkül, hogy a minőségben bármiféle kompromisszumot kellene kötni.

Személyre szabás

Álmaink otthona különbözik az ön álmai otthonától, ez természetes. Az ön igénye fontos számunkra, ezért a mi tapasztalatunk segít abban, hogy elképzeléseink találkozzanak.

Korszerű szemlélet

Egy családnak optimális környezetre van szüksége a harmonikus növekedéshez és fejlődéshez, a faházak pedig biztonságos és egészséges életteret biztosítanak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Megbízhatóság

40 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, valamint egy részletes portfólióval segít tájékozódni önnek. A kölcsönös bizalom segíti az önnel való együttműködést, így a végén örömmel látjuk, hogy minden család álma valóra válik.

Megtakarítás

Mind az építési idő, mind a költségek tekintetében igyekszünk a legjobb megoldást választani. Így az építkezés megkezdésétől számított néhány hónapon belül örvendhet kulcsrakész házának, amelyet a kitűzött határidőn belül átadunk.

Együttműködés 5 egyszerű lépésben:

A legegyszerűbb megoldást választjuk klienseink számátra, mert tudjuk, milyen értékes az idő. A kivitelezéshez szükséges dokumentumokat aláírjuk, a többit pedig bízza ránk, hogy a végén stressz nyomai nélkül örvendhessen álmai házának.

01
Kivitelezési szerződések
aláírás
02
A terv elemeinek elkészítése
műhelyünkben
03
Szállítás a helyszínre,
és a ház összeszerelése
04
Burkolat elkészítése
05
Asztalosipari munkák,
szerelése,falburkolat