0745840735

Rólunk

40-éves tapasztalattal, azzal az akarattal és szenvedéllyel, hogy klienseinknek minőséget biztosítsunk, létrehoztuk cégünket 2007-ben. Kis családi vállalkozásként indultunk, azzal a szándékkal, hogy megbízható esztétikus házakat építsünk, amelyek melegséggel és biztonsággal fogadják lakóikat, olyan közérzetet biztosítva nekik, amilyenre szükségük van.

Elképzelted a tökéletes házat, és szeretnéd, ha mi formába öntenük?

0745-840-735

0745-840-735

Jelenleg csapatunk 27 személyből áll. Olyan csapat ez, amelynek ugyanazon értékek és elvek fontosak, mely ugyanolyan erőfeszítéssel és szenvedéllyel dolgozik minden ház elkészítésén. Fő erősségünk a házak építése és a fából készült tetőszerkezetek készítése. Idővel bővült tevékenységünk más, de szorosan ide kapcsolódó területekkel. Szolgáltatásaink és termékeink között már beltéri ajtók, ablakok, kerti bútorok találhatóak, de eladó faanyaggal is rendelkezünk.

Tiszteletben tartjuk az ön elképzeléseit

 

Minden egyes ügyfelet szeretettel várunk, függetlenül attól, hogy magán- vagy állami környezetből jön-e. Igényeik és kívánságaik számunkra azok az igazodási pontok, amelyek az egész folyamatot diktálják, a tervezéstől a befejezésig.

Több mint otthont, személyre szabott élményt kínálunk. Minden vásárló véleménye számít, és segít elérni a kívánt eredményt. A ház mellett a csapatunkat választó családok jövőjét építjük. Mindig betartjuk a teljesítési határidőket, és versenyképes árakat kínálunk. Ezek természetesen összhangban vannak azzal a minőségi aránnyal, amelynek örvendeni fog. A komolyság egy másik fontos szempont, amely jellemző ránk, és amely biztonságot ad önnek. Ha elkészült, háza készen áll arra, hogy otthont adjon családja legkedvesebb emlékeinek.

Hagyománnyal rendelkező házak

 

Megőrizzük a székely házak építési hagyományait, de nyitottak vagyunk a modern technika lehetőségekre és elvárásokra, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a két koncepciót ötvözzük, és korunknak kihÍvásainak megfelelő komplett és komplex termékeket kínálunk.

A legkeresettebb termékek a legújabb szabványok szerint épült faházak. Az energiatakarékosság a fő szempont. Ügyfeleinknek fontos a környezetre való odafigyelés, de a költségvetés és az életstílus is arra irányította a figyelmünket, hogy olyan otthonokat kínáljunk, amelyek minden igénynek megfelelnek. Bár a legtöbb házunkat jelenleg külföldön értékesítjük (Franciaország, Hollandia), garantáljuk, hogy hazánkban is tudjuk teljesíteni megrendeléseket. Házaink a zöld és üde hegyvidéki tájat díszítik a legszebben. De ugyanolyan jól beilleszkednek egy dinamikus városba is, ha úgy érzi, hogy más életstílusra van szüksége.

Az általunk leginkább használt építőanyag a lucfenyő . A Hargita vulkáni hegységében terem, szerkezeti összetételének, teherbíró képességének, tartósságának, szigetelésének, esztétikus megjelenésének köszönhetően mind szerkezeti vázként, mind faházak külső-belső burkolására egyaránt alkalmas.

Elmondjuk még magunkról, hogy tapasztalatainkat a jelenlegi követelményekkel ötvözzük. Mindig lépést tartunk így a legújabb technológiákkal, megőrizve a fa- gerendából épült székely házak hagyományait.

Ennyit rólunk, itt az ideje, hogy beszéljünk rólad. A házadról és a boldog jövődről. Személyre szabott ajánlatért forduljon hozzánk..

Elképzelted a tökéletes házat, és szeretnéd, ha mi formába öntenük?

0745-840-735

0745-840-735