Cu FARKAS - CONSTRUCT SRL faceți casă bună împreună!

Suntem o firmă relativ tânără, înființată în anul 2007 având în spate o experiență bogată. Lucrăm în domeniul construcțiilor de mai mult de 40 de ani. Am acumulat cea mai multă experieță în construcția caselor din lemn și în executarea șarpantelor din lemn. Compania noastră execută cele mai multe case în străinătate, dar onorăm și comenzi interne. Scopul nostru este de a oferi calitate și fiabilitate fiecrăui client.

Majoritatea cererilor se îndreaptă către casele din lemn, pe care le construim după cele mai noi exigențe, principalul criteriu urmărit fiind economia de energie.

Printre materiile prime utilizate domină molidul ce crește în munții vulcanici ai Harghitei, care datorită construcției sale structurale asigură în egală măsură rezistență, durabilitate, izolație bună și un aspect estetic, atât la nivelul structurii cât și al finisajelor exterioare și interioare.

DE CE SĂ ALEGEȚI O CASĂ DIN LEMN?

PRODUCEM CASE DIN LEMN DUPĂ PROIECTELE NOASTRE PROPRII SAU PE BAZA PROIECTELOR CLIENȚILOR, DAR ÎNCCERCĂM MEREU SĂ MATERIALIZĂM VISELE CLIENTULUI.

GARANTĂM EXECUȚIA DE ÎNALT NIVEL, LA TERMEN, A UNOR LUCRĂRI DE CALITATE. EXECUTĂM, CASE DE FAMILIE, CASE DE VACANȚĂ, UNITĂȚI DE OSPITALITATE, LA NIVEL STRUCTURAL SAU LA CHEIE.

PENTRU TOATE LUCRĂRILE NOASTRE DE FIECARE DATĂ OFERIM GARANȚIE.

Majoritatea cererilor se îndreaptă către casele din lemn, pe care le construim după cele mai noi exigențe, principalul criteriu urmărit fiind economia de energie.

Structura caselor din grinzi sunt realizate din elemente cu grosimi de 7, 9, 11, 14, 16 cm, lipite sau nu între ele, cu fixare în colțuri, iar la interior punem o structură metalică ce susține un strat de izolație termică de 10, 15, 20 cm, finisat cu lambriuri de 16 – 20 mm.

Cele mai solicitate tipuri de case din lemn au o structură-cadru cu secțiuni transversale de 15x15 cm, având pereți de 20 – 30 cm prevăzuți cu materiale de izolație. Ca finisaje interioare montăm lambriuri sau plăci din rigips de diverse dimensiuni.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre farkasconstruct.ro. Da Politica de confidentialitate